XP-PEN Deco 03

13.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: DECO03 Kategorija: Oznaka:

XP-PEN Deco 03

XP-Pen Deco 03 je bežična grafička tabla aktivne površine 25,4cm x 14,2cm i samo 8mm debljine, što ovaj model čini izuzetno laganim i lako prenosivim. Površina ove grafičke table dodatno je ojačana posebnim filmom što je čini izuzetno izdržljivom i otpornom na površinska oštećenja. Pogodna je i za desnoruke i za levoruke korisnike i može se lako podesiti na režim rada leve ili desne ruke. Zadovoljava očekivanja kako početnika tako i naprednijih korisnika.

 

Wireless povezivanje

Deco 03 je grafička tabla koja, pored svog kreativnog dizajna i visoko kvalitetne izrade, dolazi sa wireless tehnologijom tako da nema više potrebe za nazgrapnim kablovima. Ova grafička tabla može koristiti tradicionalno povezivanje kablom ali se može povezati sa matičnim uređajem i uz pomoć wireless tehnologije.

 

Trajanje baterije

Prema iskustvima korisnika, baterija na ovom modelu može izdržati čak do 3 dana aktivnog korišćenja.

 

Olovka

Deco 03 koristi P05 olovku koja ne koristi baterije i ima impresivnih 8192 nivoa osetljivosti na pritisak.

 

Podesivi točkić i tasteri za prečice

Kreativni  dizajn ovog modela dodatno usavršava višenamenski crveni točkić. Ovaj vrlo praktični točkić izrađen je od anodno oksidovanog aluminijuma i ima završnu obradu sličnu satenu, što ga čini vrlo prijatnim na dodir. Takođe, ovaj točkić se vrlo lako i precizno okreće, što sveukupno doprinosi jednom prijatnom iskustvu u radu.  Deco 03 ima šest prilagodljivih tastera za prečice vrlo praktično pozicioniranih sa leve strane, odmah ispod skrol točkića – tako da nećete gubiti vreme tražeći svoje tastere za prečice. Celokupni dizajn je osmišljen kako biste što više ubrzali svoj rad  i time povećali produktivnost. Upravljački program ove grafičke table omogućava prilagođavanje tastera za prečice velikom broju različitih softvera, što obezbeđuje potpuno prilagođavanje Vašim potrebama u radu.

 

Rukavica za crtanje

Rukavica za crtanje koju dobijate u okviru pakovanja ovog modela je još jedan dodatak koji je tu da olakša rad.  Uz pomoć rukavice koja je napravljena od finog i glatkog materijala, stvara se manji otpor i trenje o površinu table, što doprinosi stvaranju pravilnijih i preciznijih linija i, na kraju, lakšeg crtanja.

 

Kompatibilnost

XP-Pen Deco 03 kompatibilan je sa većinom operativnih sistema i aplikacija – Windovs 7 (ili novijim), Linux-om, Mac OS Ks® 10.10 (ili novijim). Takođe, kompatibilan je sa većinom dizajnerskih i softverima za crtanje i 3D modelovanje kao što su: Photoshop, SAI, Illustrator, Krita, Clip Studio, Maya, 3ds Max, Blender, Substance Painter itd.

 

Pakovanje sadrži:

1x Grafička tabla Deco 03
1x P05 Olovka bez baterije
1x Stalak za olovku
8x Rezervnih vrhova
1x USB Kabl
1x Rukavica za crtanje
1x Priručnik

 

Drajvere za ovaj model možete skinuti klikom na sledeći link.

 

Registracijom Vaše XP-PEN grafičke table na zvaničnom sajtu XP-PEN dobijate neki od ponuđenih softvera.

 

Garancija

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.

 

Napomena:

InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.

Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

Dimenzije

354 x 218.8 x 8mm

Aktivna površina

254 x 142 mm

Mehanički točkić

1

Podesivi tasteri

6

Vreme odziva

266 RPS

Olovka

P05 Olovka bez baterije

Rezolucija

5080 LPI (linija po inču)

Osetljivost na pritisak

8192 nivoa

Preciznost

±0.01"

Visina registrovanja olovke

10 mm

Ulaz

USB

Kompatibilnost

Windows® 10/8/7 (32/64 bit) i MAC OS X® 10.10 i noviji

Sertifikati

VOC/PVPC/C-TICK/FCC/CE/EAC/NOM/WEEE/KC/RoHs/BIS/TELEC

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „XP-PEN Deco 03“

Možda će vam se svideti …