Akcija!

Artist 12 Pro komplet

37.706,00 RSD *uračunat PDV

Nema na zalihama

37.106,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

1.099,00 RSD *uračunat PDV

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

XP-Pen Artist 12 Pro

XP-Pen Artist 12 Pro komplet, poseduje super-prenosivi ekran sa 11,6-inčnom površinom i praktičnim dizajnom kabla 3-u-1. Nema potrebe da koristite adapter i brzo se povezuje sa vašim računarom. Počnite da skicirate, crtate i crtate direktno na Artist 12 Pro i započnite svoje kreativno putovanje.  Artist 12 Pro komplet uključuje elegantan dizajn crvenog točkića biranja kako bi vaš radni tok bio što lakši. Točkić je idealno pozicioniran da  bude na dohvat vašoj ruci i može se programirati za više opcija prilagođavanja. U poređenju sa tankom dodirnom trakom Artist 12, lakše je precizno i sa više slobode upravljati pomoću točkića za biranje 12 Pro, što vam omogućava da brže i lakše zumirate, skrolujete ili prilagodite veličinu četkice.

XP-Pen Artist 12 Pro podržava funkciju nagiba do 60 stepeni, tako da sada ne morate da podešavate smer četkice u softveru iznova i iznova. Jednostavno nagnite da dodate senčenje svojoj kreaciji i uživate u glatkijim i prirodnijim prelazima između linija i poteza.

Usvajajući potpuno laminiranu tehnologiju, Artist 12 Pro neprimetno kombinuje staklo i ekran kako bi stvorio radno okruženje bez ometanja. Praktično bez paralaksa, vaš kursor se pojavljuje tačno tamo gde želite, pružajući pravi osećaj poput papira dok crtate na ovom 11,6-inčnom  laminiranom IPS ekranu sa uglom gledanja od 178 stepeni i visokom rezolucijom od 1920 * 1080.

 

Kompatibilnost

Podržava Windows 7 (ili noviji), Chrome OS 88 (ili noviji), Linuks, Mac OS Ks® 10.10 i novije verzije. Kompatibilan sa popularnim softverom za digitalnu umetnost kao što su Adobe® Photoshop®, Illustrator®, SAI®, CDR®, GIMP®, Krita®, Medibang®, Fire Alpaca®, Blender® 3D i još mnogo toga. KSP-Pen Artist 12 Pro takođe radi sa softverom za veb konferencije, onlajn učenje ili emitovanje, uključujući KSSplit, Zoom, Tvitch, Microsoft Teams, ezTalks Vebinar, Idroo, Scribblar, Udemi, Ding Talk i još mnogo toga.

 

Zaštitna folija

Oslonite ruku dok crtate, bez straha da ćete oštetiti ekran. Zaštitna folija za Artist 12 i Artist 12 Pro će omogućiti da, usled prelaska ruke preko table, ne dođe do ogrebotina niti do trajnih otisaka prstiju i šake.

Ova folija pruža osećaj trenja poput pravog papira, što doprinosi posebnom zadovoljstvu prilikom skiciranja ili crtanja.

 

Štiti oči

Materijal, od kog je napravljena folija, štiti ekran od refleksije i odsjaja svetlosti, tako da Vaše oči neće biti umorne ni posle dužeg čitanja. Takođe, folija će generalno doprineti manjem zamaranju prilikom dugotrajnog crtanja.

 

Duži vek trajanja ekrana

Zaštitna folija za Artist 12 i Artist 12 Pro znatno će produžiti vek trajanja ekrana Vaše table.

XP-PEN Artist Zaštitna folija odgovara jedino modelima Artist 12 i Artist 12 Pro.

 

Pakovanje sadrži:

1x 11.6 Grafički monitor
1x Prenosivi Stalak
1 x Olovka bez baterije
1 x Držač olovke
8 x Rezervnih vrhova
1x 3-in-1 USB kabli
1x USB Produžni kabli
1 x Adapter
1 x Tkanina za čišćenje
1 x Rukavica za crtanje
1 x Priručnik
1 x Zaštitna folija

 

Isporuka

Besplatna isporuka za ovaj komplet.

 

Garancija

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.

 

Napomena:

InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.

Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Artist 12 Pro komplet“

Možda će vam se svideti …