Akcija!

Artist 15.6 Pro komplet

(2 recenzije korisnika)

53.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

52.999,00 RSD *uračunat PDV
1.799,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Artist 15.6 Pro komplet

XP-Pen Artist 15.6 Pro komplet uključuje grafički displej za crtanje koji poseduje tehnologiju punog laminiranja. Neprimetno kombinuje staklo i ekran, kako bi stvorio radno okruženje bez ometanja koje je takođe lako za oči. Uparuje vrhunsku tačnost boja od 120% sRGB sa 178 stepeni vizuelnog ugla i pruža bogate boje, živopisne slike i zaslepljujuće detalje u širem pogledu.
Jednostavno povežite XP-Pen Artist 15.6 Pro sa računarom pomoću priloženog HDMI i dva USB kabla da biste počeli da crtate bez uključivanja u bilo koji zidni utikač.

Budžetski tableti sa ekranom uglavnom dolaze sa mnogo kompromisa. Kod nekih tableta morate napraviti kompromis sa kvalitetom prikaza na drugim tabletima, olovka neće biti tako dobra. Sa  Artist-om 15.6 Pro tabletom to nije slučaj. To je jedan od retkih jeftinih tableta sa ekranom koji ne pravi kompromise u pogledu kvaliteta ili karakteristika i pruža vam potpuno iskustvo crtanja.

 

Kompatibilnost

XP-Pen Artist 15.6 Pro komplet je kompatibilan sa Windows 7 (ili novijim), Chrome OS 88 (ili novijim), Linuksom, Mac OS Ks® 10.10 ili novijim i radi sa svim glavnim grafičkim softverom kao što su Photoshop®, Painter ®, Illustrator®, Clip Studio® i mnogi drugi.

 

Zaštitna folija

Oslonite ruku dok crtate, bez straha da ćete oštetiti ekran. Zaštitna folija za grafičku tablu Artist 15.6 i Artist 15.6 Pro će omogućiti da, usled prelaska ruke preko table, ne dođe do ogrebotina niti do trajnih otisaka prstiju i šake.

Pruža osećaj trenja poput pravog papira, što doprinosi posebnom zadovoljstvu prilikom skiciranja ili crtanja.

Štiti oči: Materijal, od kog je napravljena folija, štiti ekran od refleksije i odsjaja svetlosti, tako da Vaše oči neće biti umorne ni posle dužeg čitanja. Takođe, folija će generalno doprineti manjem zamaranju prilikom dugotrajnog crtanja.

Duži vek trajanja ekrana: Zaštitna folija za Artist 15.6 i Artist 15.6 Pro znatno će produžiti vek trajanja ekrana Vaše table.

XP-PEN Artist Zaštitna folija odgovara jedino modelima Artist 15,6 i Artist 15,6 Pro.

 

Pakovanje sadrži:

1x Grafički displej
1x Držač olovke
1x Produžni kabli
1x Tkanina za brisanje
1x Olovka bez baterije
1x Prenosivi stalak
1x Priručnik
8x Rezervnih vrhova
1x 3 u 1 kabl
1x Rukavica za crtanje
1x Rezervna zaštitna folija

 

Napomena:
 • Sve table sa ekranom dolaze sa fabrički ugrađenom zaštitnom folijom.
 • Drajvere za ovaj model možete skinuti klikom na sledeći link.
 • Registracijom Vaše XP-PEN grafičke table na zvaničnom sajtu XP-PEN dobijate neki od ponuđenih softvera.
 • Besplatna isporuka za ovaj model XP Pen grafičke table.*
 • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
 • InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

*Za plaćanje pouzećem kurirske službe naplaćuju 1% od ukupne sume za prenos novca.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

 

2 recenzije za Artist 15.6 Pro komplet

 1. Анониман (potvrđen vlasnik)

  Isplatljiv komplet

 2. Анониман (potvrđen vlasnik)

  Odličan i isplativ komplet

Dodaj recenziju

Možda će vam se svideti …