Akcija!

Artist 22 (2-gen) komplet

83.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

79.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

5.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

Kategorija: Oznaka:

XP-Pen Artist 22 (2-gen) Komplet

Artist 22 (2-gen) komplet dolazi sa zapanjujuće velikim 21.5 inčnim ekranom koji je opremljen HD rezolucijom 1920p x 1080p i daljinskim sa prečicama.
Poseduje superiorni raspon boja sa 86% NTSC (Adobe® RGB≥90%,sRGB≥122%) tačnošću i prikazuje življe i realističnije boje. Sa Aktivnom površinom od 476 x 267mm, rezolucije od 5080 LPI (linija po inču), odazivom većim od 220 RPS,  i preciznošću od 0.5mm u centralnom delu i 1.5mm u uglovima. Predstavlja sam vrh poslednje generacije grafičkih tabli u 2021-oj godini. Na gornjoj strani monitora se nalaze  5 mehaničkih dugmeta.

XP-Pen Artist 22 (2-ge Generacije) podržava USB-C sa USB-C konekciju za lakše povezivanje sa  iMac, Mac Book Pro ili Windows računarima bez potrebe za adapterom.
Sa većom preciznošću Artist 22 (2-ge Generacije) daje Vam mogućnost da precizno crtate čak i u uglovima i time pruža zadovoljavajuće iskustvo pri crtanju.
Koristi olovku bez baterija koja podržava tilt od 60 stepeni za lakše senčenje. Olovka ima dva podesiva tastera  sa 8192 nivoa pritiska.

Dolazi sa ugrađenim stalkom podesivim po uglovima od 16 do 90 stepeni tako da možete vrlo lako podesiti ugao Vašim potrebama.  Sa zadnje strane se nalaze i prikljčak za napajanje, HDMI, USB-C kao i priključak za slušalice. Kablovi su pametno postavljeni sa strane kako ne bi došlo do nepotrebnog savijanja prilikom promene ugla ekrana. Dodatno su obezbeđeni držačima kao i poklopcem.

 

Kompatibilnost

Artist serija podržava rad u Windows, Mac OS, Chrome OS i Linux operativnim sistemima.

Kompatibilna je sa svim relevantnim programa za digitalno 2D crtanje i dizajn. Kao što su: Photoshop, Sai, Painter, Illustrator, Gimp, ArtRage, Krita, SketchBook, CorelDRAW… i 3D softverima kao što su Blender, Maya, 3ds Max, Zbrush, SubstancePainter…
Sve ozbiljnije distribucije Linux-a (Ubuntu14.04 do Ubuntu20.04, Red Hat7, Mint 18.2, Debian…) podržavaju rad Artist serije u Gimp-u, Krit-i kao i Inkscape-u.

 

Pakovanje sadrži:

1x Artist 22 grafički displej
1x Olovka bez baterije
1x Futrola za olovku
8x Rezervnih vrhova
1x USB-A ka USB-C Kabl
1x USB-C ka USB-C Kabl
1x HDMI kabl
1x Adapter za napajanje
1x Kabl za napajanje
1x Rukavica
1x Priručnik
1x Daljinski sa prečicama

 

Isporuka

Besplatna isporuka za ovaj komplet.

 

Garancija

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.

 

Napomena:

InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.

Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Artist 22 (2-gen) komplet“