Akcija!

Artist 22 (2. generacije) komplet

74.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

72.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

3.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Artist 22 (2. generacije) komplet

Artist 22 (2. generacije) komplet dolazi sa velikim 21.5 inčnim ekranom, HD rezolucije od 1920p x 1080p kao i zaštitnom folijom za ovaj model.

Poseduje superiorni raspon boja sa 86% NTSC (Adobe® RGB≥90%,sRGB≥122%) tačnošću i prikazuje žive, oštre i realistične slike. Sa aktivnom površinom od 476 x 267mm, rezolucije od 5080 LPI (linija po inču), odzivom većim od 220 RPS,  i preciznošću od 0.5mm u centralnom delu i 1.5mm u uglovima, predstavlja sam vrh poslednje generacije grafičkih tabli u 2021-oj godini. Na gornjoj strani monitora se nalazi i 5 lako dostupnih podesivih tastera.

XP-Pen Artist 22 (2. generacije) podržava USB-C sa USB-C konekciju za lakše povezivanje sa  iMac, Mac Book Pro ili Windows računarima bez potrebe za dodatnim adapterom.

Ovaj grafički monitor koristi olovku bez baterija koja podržava nagib od 60 stepeni za lakše senčenje. Olovka ima dva podesiva tastera sa 8192 nivoa pritiska što proces senčenja čini intuitivnijim a sam rad lakšim i bržim.

Dolazi sa ugrađenim stalkom podesivim po uglovima od 16 do 90 stepeni tako da vrlo lako možete podesiti ugao table prema Vašim potrebama.  Sa zadnje strane se nalaze i prikljčak za napajanje, HDMI, USB-C kao i priključak za slušalice. Kablovi su pametno postavljeni sa strane kako ne bi došlo do nepotrebnog savijanja prilikom promene ugla ekrana. Dodatno su obezbeđeni držačima kao i poklopcem.

 

Kompatibilnost

Artist serija podržava rad u Windows, Mac OS, Chrome OS i Linux operativnim sistemima.

Kompatibilan je sa svim relevantnim programa za digitalno 2D crtanje i dizajn, kao što su: Photoshop, Sai, Painter, Illustrator, Gimp, ArtRage, Krita, SketchBook, CorelDRAW… i 3D softverima kao što su Blender, Maya, 3ds Max, Zbrush, SubstancePainter i mnogi drugi.

Sve ozbiljnije distribucije Linux-a (Ubuntu14.04 do Ubuntu20.04, Red Hat7, Mint 18.2, Debian…) podržavaju rad Artist serije u Gimp-u, Krit-i kao i Inkscape-u.

 

XP-Pen Daljinski

XP-Pen Daljinski sa prečicama je lagan i brz bežični uređaj pa se lako uklapa u svako radno okruženje. Koristi se kao dopuna postojećim tasterima sa prečicama ili za dodavanje novih funkcija Vašem uređaju.
Brojčanik rotirajućeg stila je moguće programirati i tako mu pripisati više različitih funkcija za lakše i intuitivnije editovanje.

Kompaktan: Težak je svega 70 grama, što ga čini uvek savršenim za rad u pokretu.

Kompatibilnost: Daljinski je kompatibilan sa više brendova tableta a može se i konfigurisati za upotrebu sa raznim softverima za digitalnu umetnost.

 

Pakovanje sadrži:

1x Grafički monitor Artist 22 (2. generacije)
1x PA6 Olovka bez baterije
1x Futrola za olovku
8x Rezervnih vrhova
1x USB-A na USB-C kabl
1x USB-C na USB-C kabl
1x HDMI kabl
1x Adapter za napajanje
1x Kabl za napajanje
1x Rukavica
1x Priručnik
1x Tkanina za čišćenje
1x Daljinski

 

Napomena:
  • Sve table sa ekranom dolaze sa fabrički ugrađenom zaštitnom folijom.
  • Drajvere za ovaj model možete skinuti klikom na sledeći link.
  • Registracijom Vaše XP-PEN grafičke table na zvaničnom sajtu XP-PEN dobijate neki od ponuđenih softvera.
  • Besplatna isporuka za ovaj model XP Pen grafičke table.*
  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

*Za plaćanje pouzećem kurirske službe naplaćuju 1% od ukupne sume za prenos novca.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Artist 22 (2. generacije) komplet“