Akcija!

Artist 22R Pro komplet

86.999,00 RSD *uračunat PDV

Nema na zalihama

85.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

2.210,00 RSD *uračunat PDV

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Artist 22R Pro komplet

XP-Pen Artist 22R Pro komplet dolazi sa zapanjujuće velikim ekranom od 21,5 inča i omogućava Vam da crtate, dizajnirate, modelirate i kreirate direktno na površini ekrana Full HD rezolucije 1920p x 1080p.  Artist 22R Pro je prvi XP-Pen grafički ekran koji podržava USB-C na USB-C vezu, omogućavajući vam da direktno povežete svoj iMac/Mac Book Pro i druge Windovs računare koji podržavaju USB-C ulaz, bez korišćenja USB-a C na HDMI & USB adapter.

Primenom najnovije inovativne tehnologije, 22R Pro Vam omogućava da crtate sa preciznijim pozicioniranjem kursora čak i u uglovima ekrana. Artist 22R Pro tabla za crtanje ima dva crvena točkića za biranje laka za kontrolu i 20 prilagodljivih tastera za prečice koji su pogodno postavljeni sa obe strane, čineći ga podjednako dostupnim za levoruke i dešnjake.

FHD ekran od 21,5 inča uparuje vrhunsku preciznost boja od 88% NTSC (Adobe® RGB≧90%,sRGB≧120%), dodajući briljantnost vašoj kreaciji sa još izuzetnijim detaljima i živim bojama. PA2 olovka bez baterije podržava funkciju nagiba do 60 stepeni i pruža vrhunske performanse linija za kreiranje najfinijih skica i linija.

XP-Pen Artist 22R Pro dolazi opremljen sa dva USB ulaza,koje se može koristiti za povezivanje vašeg miša ili drugih uređaja. Jednim HDMI ulazom, jednim VGA ulazom, jednim USB-C ulazom i priključkom za napajanje. A tasteri osetljivi na dodir su posebno dizajnirani da izbegnu lepljenje kao što to često čine mehanički tasteri.

 

Kompatibilnost

Artist serija podržava rad u Windows, Mac OS, Chrome OS i Linux operativnim sistemima. Ovaj proizvod sada u potpunosti podržava macOS Monterey i Windows 11.

Kompatibilna je sa svim relevantnim programa za digitalno 2D crtanje i dizajn. Kao što su: Photoshop, Sai, Painter, Illustrator, Gimp, ArtRage, Krita, SketchBook, CorelDRAW… i 3D softverima kao što su Blender, Maya, 3ds Max, Zbrush, SubstancePainter…

Sve ozbiljnije distribucije Linux-a (Ubuntu14.04 do Ubuntu20.04, Red Hat7, Mint 18.2, Debian…) podržavaju rad Artist serije u Gimp-u, Krit-i kao i Inkscape-u.

 

Pakovanje sadrži:

1x Grafički displej

1x VGA kabl

1x Kabli za napajanje

1x tkanina za brisanje

2x Olovke bez baterije

1x HDMI kabl

1x Držač za olovku

1x Rukavica za crtanje

1x USB-C kabl

1x Napajanje

1x Priručnik

1x Zaštitna folija

 

Isporuka

Besplatna isporuka za ovaj komplet.

 

Garancija

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.

 

Napomena:

InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.

Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Artist 22R Pro komplet“