Akcija!

Artist 22R Pro komplet

75.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

74.999,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

2.199,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Artist 22R Pro komplet

XP-Pen Artist 22R Pro komplet dolazi sa velikim 21,5 inčnim Full HD ekranom rezolucije 1920p x 1080p, kao i zaštitnom folijom za ovaj model. Ovako veliki ekran pruža više nego dovoljnu površinu za rad čak i za najzahtevnije korisnike.

Artist 22R Pro je prvi XP-Pen grafički ekran koji podržava USB-C na USB-C vezu, omogućavajući direktno povezivanje sa iMac/Mac Book Pro ili Windovs računarima koji podržavaju USB-C ulaz, bez korišćenja USB-a C na HDMI i USB adapter.

Primenom inovativne tehnologije, Artist 22R Pro omogućava preciznije pozicioniranje kursora čak i u uglovima ekrana.

Ova tabla za crtanje ima 2 crvena točkića za biranje laka za kontrolu, kao i 20 prilagodljivih tastera za prečice koji su postavljeni sa obe strane ekrana, što ovu tablu čini podjednako dostupnom kako za levoruke tako i za desnoruke korisnike.

FHD ekran od 21,5 inča uparuje vrhunsku preciznost boja od 88% NTSC (Adobe® RGB≧90%,sRGB≧120%), dajući oštrinu vašoj kreaciji sa jasno izraženim detaljima i živim bojama.

PA2 olovka bez baterije podržava funkciju nagiba do 60 stepeni i pruža vrhunski prikaz linija za kreiranje i najfinijih skica i detalja.

XP-Pen Artist 22R Pro dolazi opremljen sa dva USB ulaza, koji se mogu koristiti za povezivanje Vašeg miša ili drugih uređaja, jednim HDMI ulazom, jednim VGA ulazom, jednim USB-C ulazom i priključkom za napajanje. Tasteri osetljivi na dodir su posebno dizajnirani da izbegnu lepljenje prašine i drugih čestica, što je čest problem kod mehaničkih tastera.

 

Kompatibilnost

Artist serija podržava rad u Windows, Mac OS, Chrome OS i Linux operativnim sistemima. Ovaj proizvod sada u potpunosti podržava macOS Monterey i Windows 11.

Kompatibila je sa svim relevantnim programima za digitalno 2D crtanje i dizajn, kao što su: Photoshop, Sai, Painter, Illustrator, Gimp, ArtRage, Krita, SketchBook, CorelDRAW… i 3D softverima kao što su Blender, Maya, 3ds Max, Zbrush, SubstancePainter

Sve ozbiljnije distribucije Linux-a (Ubuntu14.04 do Ubuntu20.04, Red Hat7, Mint 18.2, Debian) podržavaju rad Artist serije u Gimp-u, Krit-i kao i Inkscape-u.

 

Zaštitna folija za Artist 22R Pro

Crtajte kao na papiru. Oslonite ruku dok crtate, bez straha da ćete oštetiti ekran. Zaštitna folija za Artist 22R Pro će omogućiti da, usled prelaska ruke preko table, ne dođe do ogrebotina niti do trajnih otisaka prstiju i šake.

Pruža osećaj trenja poput pravog papira, što doprinosi posebnom zadovoljstvu prilikom skiciranja ili crtanja.

Štiti očiČ: Materijal, od kog je napravljena folija, štiti ekran od refleksije i odsjaja svetlosti, tako da Vaše oči neće biti umorne ni posle dužeg čitanja. Takođe, folija će generalno doprineti manjem zamaranju prilikom dugotrajnog crtanja.

Duži vek trajanja ekrana: Ova folija će znatno produžiti vek trajanja ekrana Vaše table.

XP-PEN Artist Zaštitna folija odgovara jedino modelu Artist 22R Pro.

 

Pakovanje sadrži:

1x Grafički monitor Artist 22R Pro
2x Olovke bez baterije
1x Držač za olovku
8x Dodatnih vrhova za olovku
1x USB-C na USB-C kabl
1x USB-A na USB-C kabl
1x VGA kabl
1x HDMI kabl
1x Kabl za napajanje
1x Adapter za napajanje
1x Rukavica za crtanje
1x Tkanina za brisanje
1x Priručnik
1x Zaštitna folija

 

Napomena:
  • Drajvere za ovaj model možete skinuti klikom na sledeći link.
  • Registracijom Vaše XP-PEN grafičke table na zvaničnom sajtu XP-PEN dobijate neki od ponuđenih softvera.
  • Besplatna isporuka za ovaj model XP Pen grafičke table.*
  • Garancija: Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.
  • InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni. Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

*Za plaćanje pouzećem kurirske službe naplaćuju 1% od ukupne sume za prenos novca.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Artist 22R Pro komplet“