Akcija!

Deco 02 komplet

12.499,00 RSD *uračunat PDV

Nema na zalihama

11.999,00 RSD *uračunat PDV

Nema na zalihama

999,00 RSD *uračunat PDV

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

XP-Pen Deco 02 Komplet

Deco 02 komplet sadrži tablu radne površine 26,4cm x 14,2cm, i dve zaštitne folije pomoću kojih ćete znatno produžiti vek trajanja table za crtanje.
Ova tabla Vam nudi dovoljno prostora za crtanje i stvaranje sa lakoćom. Šest okruglih, prilagodljivih tastera za prečice koji se lako uklapaju u vaš prst za stvaranje visoko ergonomske i praktične radne platforme.  Olovka je dizajnirana za prijatan rad idealne težine sa gumiranim delom protiv klizanja. Olovka je opremljena sa gumicom na suprotnoj strani i jednim  dugmetom čije funkcije možete podesiti  u drajveru zavisno od softvera.

U drajveru možete podesiti tastere i točkiće i zapisati podešavanja za različite programe kako ne biste stalno morali da menjate podešavanja prelaskom u drugi program.
Skrol točkić takođe poseduje svetlosni indikator koji je podesiv po jačini kao i opciju za isključiti isti. Tabla je rezolucije od 5080 linija po inču i 8192 nivoa osetljivosti na pritisak.

 

Kompatibilnost

XP-Pen Deco 02  podržava rad u Windows, Mac OS i Linux operativnim sistemima.
Kompatibilna je sa većinom programa za digitalno 2D crtanje i dizajn, kao što su Photoshop, Sai, Painter, Illustrator, Gimp, ArtRage, Krita, SketchBook, CorelDRAW… i 3D softverima kao što su Blender, Maya, 3ds Max, Zbrush, SubstancePainter…

 

Pakovanje sadrži:

1x Grafička tabla
1x Olovka bez baterije
1x Stalak za olovku
8x Rezervnih vrhova
1x USB Kabl
1x Rukavica za crtanje
1x Zeleni stoper
1x Priručnik
2x Zaštitne folije

 

Isporuka

Besplatna isporuka za ovaj komplet.

 

Garancija

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.

 

Napomena:

InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.

Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Generalni zastupnik i distributer za republiku Srbiju InvictusApps DOO

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Deco 02 komplet“