Detalji isporuke

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj tekst da bi saznali koja su Vaša prava i obaveze prilikom isporuke.

Molimo Vas za razumevanje po pitanju dogovorenog roka isporuke, učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da kupljene proizvode dobijete i pre dogovorenog roka. Ukoliko se desi kašnjenje duže od 48h molimo Vas javite nam se kako bi zajedno rešili problem na najbolji način po obe strane. Uzmite u obzir da kurirska služba subotom i nedeljom ne isporučuje robu i da u radne dane ne spadaju subota, nedelja i državni praznici.

OBAVEZNO – odmah nakon preuzimanja robe prvo pregledajte pakovanje uređaja i uverite se da nema nikakvih fizičkih oštećenja ambalaže pre nego što potpišete prijemnicu.

Ako pri pregledu zaključite da je pakovanje oštećeno niste u obavezi da primite paket i možete odmah da reklamirate isporuku kuriru brze pošte.

Ako je pakovanje neoštećeno a niste odmah u mogućnosti da otpakujete i pregledate proizvod fizički, molimo Vas da uredjaj pregledate najkasnije u roku od 24h od trenutka isporuke. U slučaju da postoji skriveno oštećenje kontaktirajte kurirsku službu i uputite prigovor na uslugu transporta. Obavezno sačuvajte transportnu ambalažu kako zbog utvrdjivanja kako je do oštećenja došlo tako i zbog eventualnog povratka uredjaja.

U svakom od neželjenih slučajeva neophodno je da kurir sačini zapisnik kako bi reklamacija bila obrađena i na kraju uvažena. Naknadne reklamacije na fizička oštećenja uređaja koja su nastala u transportu se neće priznavati, te Vas molimo da iskoristite svoje pravo na vreme.

Kod plaćanja pošiljke pouzećem, Pošta Srbije naplaćuje primaocu pošiljke proviziju na ime prenosa novca, u visini od 1% ukupne vrednosti pošiljke.