XP-Pen Star G640

6.399,00 RSD *uračunat PDV

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: Star G640 Kategorije: , Oznaka:

XP-Pen Star G640

XP-Pen Star G640 grafička tabla je lako prenosiva i kompaktna sa svega 2 mm debljine i aktivnom površinom od 6×4 inča. U poređenju sa G430, G640 pruža širu površinu za rad. Star G640 tabla je dizajnirana tako da odgovara Vašim navikama i potrebama prilikom crtanja ili igranja. Ova tabla dizajnirana je i za desnoruke i za levoruke korisnike te se lako može podesiti na režim rada leve ili desne ruke.

 

Nastava i rad na daljinu

Savršena za rad i nastavu na daljinu. Na ovoj tabli predavači i prezenteri mogu kreirati i predstaviti interaktivni sadržaj na kome je moguće pisati, dodavati beleške kao i preuređivati direktno u fajlovima. Materijal je zatím moguće deliti u realnom vremenu tokom strimovanja, emitovanja ili veb konferencija. Ova fleksibilnost omogućava da tok kreativnih ideja i proces rešavanja problema protiču intuitivno i efikasno.

Podržava Chromebook uređaje. Star G640 grafičku tablu je od sada moguće koristiti sa Chromebook uređajima za kreiranje bogatih sadržaja i saradnju između nastavnika i učenika na Google Jamboard tabli. Takođe je moguće hvatati beleške direktno na tabli pomoću Google Keep i skicirati dijagrame koristeći Google Canvas.

 

Olovka bez baterija

Olovka Po1 radi kao prava olovka, bez baterija i punjenja. Sa 8192 nivoa osetljivosti na pritisak pruža mogućnost modifikovanja, navigacije i kreiranja sa punom paletom četkica i olovaka. Prelazak sa olovke na gumicu vrši se jednim klikom.

OSU! asistent. Specijalno dizajnirana za Osu igru, odaziv olovke od 266 RPS pomaže Vam da izvučete maksimum sa uživanjem.

 

Kompatibilnost

Kompatibilna je sa Windows 7 (ili novijim), Linux, Mac OS X® 10.10 i novijim. Takođe je kompatibilna sa većinom najpopularnijih softvera za dizajn kao što su Photoshop®, SAI®, Painter®, Illustrator®, Clip Studio® i mnogim drugim.

 

Pakovanje sadrži

Grafička tabla Star G640
P01 Olovka
20 Rezervnih vrhova
USB kabl
Kliper za vrhove
Priručnik

 

Isporuka

Besplatna isporuka za ovaj model XP Pen grafičke table.

 

Garancija

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.

 

Napomena:

InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.

Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

 

Više informacija na sajtu proizvođača.

Dimenzije

190 x 162 x 8 mm (aktivna površina 2 mm)

Aktivna površina

152,4 x 101,6 mm

Olovka

P01 Battery-free Stylus

Rezolucija

5080 LPI (linija po inču)

Vreme odziva

266 RPS

Preciznost

±0.01"

Osetljivost na pritisak

8192 nivoa

Visina registrovanja olovke

10 mm

Ulaz

USB

Boja

Crna

Kompatibilnost

Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 i novije

Sertifikati

FCC/CE/CCC/ROHS/Giteki/BIS/Nom

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „XP-Pen Star G640“

Možda će vam se svideti …