XP-Pen Deco Fun L

6.999,00 RSD *uračunat PDV

Šifra proizvoda: Deco Fun L Kategorije: , Oznaka:

XP-Pen Deco Fun L

XP-Pen Deco Fun modeli su projektovani sa idejom olakšanja učenja na daljinu. Sve veći broj škola u svetu a i kod nas prelazi na online nastavu. Shodno tome, odlučili smo se da proširimo ponudu Deco Fun L modelima. U našoj ponudi moći ćete da izaberete plavi, crveni i/ili zeleni model.

XP-PEN Deco Fun L grafička tabla može se koristiti za online nastavu, predavanje preko interneta, rad na daljinu, poslovne Zoom/Skype sastanke, e-potpise, digitalno crtanje, slikanje, skiciranje, editovanje fotografija kao i igranje osu! igrice.

 

Online predavanja

Upotreba XP-PEN Deco Fun grafičke table za nastavu na daljinu omogućuje studentima i profesorima deljenje materijala u realnom vremenu. Omogućeno je i stvaranje i objašnjavanje interaktivnog sadržaja pisanjem, editovanjem i označavanjem direktno na dokumentima. Upotrebom različitih četkica, boja i obrazaca mogu se sa lakoćom kreirati i deliti predavanja, animirane priče i prezentacije, što pruža više slobode prilikom interakcije na daljinu.

 

Rad na daljinu

XP-PEN Deco Fun L tabla omogućava korisnicima efikasnije prezentovanje najvažnijih ideja. Moguće je pisati ili skicirati na deljenom sadržaju koristeći grafikone, linije ili komentare. Deco Fun se može koristiti za brzo i precizno potpisivanje ugovora i dokumenata u digitalnom obliku dajući jasnije rezultate nego prilikom upotrebe kompjuterskog miša.

 

Kompatibilnost

Deco Fun grafička tabla je kompatibilna sa Windows 7/8/10, Mac OS X 10.10 (ili novijim), Android 6.0 (ili novijim), Chrome OS 88 (ili novijim) a podržava i rad u Linux-u.

Savršena je za rad u Microsoft Office okruženju, Zoom, Skype i drugim programima važnim za rad na daljinu.

Ova grafička tabla podržava mnoge popularne programe za crtanje: Adobe Photoshop, PaintTool SAI , Adobe Illustrator, CorelDRAW, Corel Painter, SketchBook, Clip Studio Paint itd.

Kompatibilna je i sa Chromebook računarima. Omogućava stvaranje sadržaja bogatog informacijama i saradnju između nastavnika i učenika na Google Jamboard tabli.

 

Olovka

XP-PEN Deco Fun digitalna tabla dolazi sa olovkom koja pruža 8,192 nivoa osetljivosti na pritisak. Olovka je bez baterija pa više nema potrebe za punjenjem. Na njoj se nalazi dugme pomoću koga se jednim klikom prelazi sa olovke na gumicu. Deco Fun digitalna tabla podržava nagib četkice do 60 stepeni čime doprinosi dobijanju glatkijih i prirodnijih linija i poteza, dajući mogućnost senčenja Vaše kreacije.

Kupovinom XP-Pen Deco Fun L modela ostvarujete pravo na 3 meseca probno individualnog plana Explain Everything i ArtRage Lite softvera.

 

Pakovanje sadrži:

1x Deco Fun L tabla
1x P01 olovka bez baterije
1x Kliper za vrhove
10x Rezervnih vrhova
1x Garantni list
1x USB-C kabl
1x Priručnik

 

Isporuka

Besplatna isporuka za ovaj model XP Pen grafičke table.

 

Garancija

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun kao dokaz o kupovini.  Samo uz fiskalni račun (odnosno fakturu za pravna lica) možete ostvariti garanciju u trajanju od 2 godine.

 

Napomena:

InvictusApps DOO se trudi da cene, fotografije i opisi artikala budu što tačniji i kompletniji ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.

Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

 

Pogledajte još proizvoda u našoj prodavnici.

Više informacija na sajtu proizvođača.

Dimenzije -
Dimenzije

315 x 22.9 x 12.5mm

Aktivna površina

25,4 x 15,9mm

Boja

Crvena, Plava, Zelena

Vreme odziva

≥ 220RPS

Rezolucija

5080 LPI (linija po inču)

Olovka

P01 bez baterije

Ugao olovke

60 stepeni

Osetljivost na pritisak

8192 nivoa

Visina registrovanja olovke

10 mm

Ulaz

USB-C

Kompatibilnost

Linux, Windows® 7/8/10, MAC OS X® 10.10 i novije,Android 6.0 i novije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „XP-Pen Deco Fun L“